Home

Lowlands voegt 31 elektronische acts toe aan programma

Lowlands voegt 31 elektronische acts toe aan programma 17 april 2024.  Lowlands 2024, dat plaatsvindt op 16, 17 en 18 augustus, heeft recentelijk 31 nieuwe namen toegevoegd aan het elektronische programma. De artiesten variëren van techno tot house en van trance tot latin club. Deze toevoegingen zijn bekendgemaakt via een officiële aankondiging op YouTube en zullen optreden op de podia van X-Ray, India en Bravo.

Onder de nieuwe acts bevinden zich Anetha, bekend van haar optredens in Europese clubs, en Bambounou in een back-to-back set met Mama Snake. Andere opvallende namen zijn Blawan (live), die bekend staat om zijn intense technotonen, en horsegiirl uit Berlijn, die een mix van hyperpop en happy hardcore brengt.

De line-up omvat verder Hudson Mohawke, Joy Orbison, het Engelse danceduo KOVEN, en Mall Grab die zijn sets afstemt op de vibe van de avond. Moodymann en Patrick Mason brengen respectievelijk een mix van jazz- en soulsamples en intense techno. Sedef Adasi, doorgebroken met een Boiler Room-set in Istanbul, zal ook optreden.

Festivaltickets voor LL24 zijn reeds uitverkocht, maar er zijn nog doorverkoopmogelijkheden beschikbaar via Ticketmaster. Voor meer comfort kunnen bezoekers een accommodatie boeken op Gllamcamp via gllamcamp.nl.

Redactie BHZNet.nl

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat