Home

Goldband maakt verwachtingen meer dan waar

Goldband maakt verwachtingen meer dan waar 20 augustus 2022.  Je kon het eigenlijk wel uittekenen, maar het is uiteraard altijd een beetje afwachten. Alle eventuele twijfels waren echter volledig ongegrond. Goldband liet de Alpha tent op zijn grondvesten trillen.

In 2019 deed de Haagse band Lowlands voor het eerst aan en zetten ze het toenmalige Sexyland op zijn kop. In de afgelopen twee jaar is het echter hard gegaan, met een plek op Lowland’s mainstage als beloning. Ondanks het best wel vroege tijdstip van twee uur, zag je al vroeg in de middag mensen richting het Alpha terrein lopen om vooral zeker te zijn van een goede plek.

Toen de band uiteindelijk aftrapte was niet alleen de tent afgeladen vol, maar ook de wallen aan weerszijden. De heren toonden zich ware performers en met hun typische energieke muziek wisten ze het hele veld al snel in beweging te krijgen. Maan en Sophie Straat kwamen nog even een gastoptreden doen, wat de band eigenlijk niet eens nodig had om de spanning vast te houden, maar leuk was het wel.

Ondanks dat het festival nog lang niet ten einde is, mag Goldband zich al rekenen tot één van de hoogtepunten.

Bron: BHZNet.nl
<< Terug naar overzicht
Dit is een website van BHZNet.nl - Nieuws uit Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat